Op 23 juli vond in Midden-Beemser de Centrale Keuring Noord-Holland plaats. Wij hadden een succesvolle dag met onze paarden!

Marije van Thuyl-Tromp heeft een score van 86 punten gereden met de 4-jarige hengst Debbehoeve’s Ignado-Rijk (Dreamboy x Tolando)  tijdens de voorselectie van de PAVO Cup!! Hiermee wonnen zij de rubriek en mogen door naar de halve finale in Ermelo!

Tijdens de veulenkeuring werd ons veulen Mansion (Totilas x Krack C) kampioen van de dressuurveulens en heeft tevens een uitnodiging voor Ermelo gekregen!!

S’ middags kwamen onze twee merries aan start tijdens de merrie keuring. Debbehoeve’s Giola (Bellisimo x Krack C) die eerder al een IBOP liep van 85,5 werd nu kampioen van de 4 tot 7 jarige merries en is tevens Elite geworden! Van Giola verwachten wij volgend jaar een veulen van Glock’s Toto jr. Ook onze drie jarige merrie Debbehoeve’s Just For Your Eyes (Sorento x Tuschinski) liep goed. Zij werd 4e geplaatst en kreeg tevens een uitnodiging voor de nationale merrie keuring in Ermelo!!