Marije Tromp

Samen met haar broer Gerard Koks, zijn zij de eigenaren van pensionstal de Debbehoeve. Stefanie heeft met de inmiddels verkochte Debbehoeve’s Winstar (v. Rousseau) op Lichte Tour niveau gereden. Op dit moment komt Stefanie met de hengst Veni Vidi Vici C, eerder door Marije opgeleid tot Grand Prix, uit in de Lichte Tour. Recentelijk wonnen zij de Inter I met 68,29% en zij zullen zich nu gaan richten op de selecties voor de indoorkampioenschappen Lichte Tour. Zij volgt onder andere instructie bij Marlies van Baalen. Naast Veni rijdt Stefanie dagelijks nog een aantal jonge paarden die zij op wedstrijd uitbrengt.

Zij heeft in 2015 haar diploma behaald van de KNHS voor dressuurinstructie Wedstrijd Dressuur.

Stefanie heeft de nodige ervaring in het trainen, beleren, wedstrijd klaar maken of verkopen van paarden. Ook kunt u bij haar terecht als u een probleem met uw paard heeft. Wellicht kan zij, samen met u, het vertrouwen en het plezier terug winnen in het rijden van uw paard.

Neem voor meer informatie contact op met Stefanie Koks via stefanie@debbehoeve.nl of bel naar +31 (0)6 158 688 40. Ook kunt u een kijkje nemen op haar eigen pagina.