+31 (0)6 158 688 40 info@debbehoeve.nl

Onze sportpaarden

Voor een talentvol dressuurpaard ben je bij De Debbehoeve aan het juiste adres. Alle paarden zijn 100% medisch gekeurd, zowel klinisch als röntgenologisch, en worden getraind en uitgebracht door Marije Tromp, Eline van Egmond en Stefanie Koks.

 

Dressuurpaarden

Wij streven naar een fijn na te rijden paard, voor zowel amateurruiters als professionele ruiters. Hieronder vind u een overzicht van onze huidige sportpaarden. Wij hebben dressuurpaarden beschikbaar voor de verkoop uiteenlopend van leeftijd, niveau en prijsklasse. Bent u op zoek naar een gezond en getalenteerd dressuurpaard neemt u dan contact op met Stefanie Koks.

Wedstrijden

De meeste paarden komen voort uit ons eigen fokprogramma. Wij denken dat een van de voordelen van zelf opfokken is, dat we de hele geschiedenis van elk paard kennen. Dat is een pre bij het opleiden. Paarden krijgen de tijd, waardoor uiteindelijke kopers langdurig kunnen genieten van hun paard. Onze paarden krijgen thuis een rustige opleiding en worden uitgebracht op wedstrijd of op jonge paarden competities. Marije Tromp, Eline van Egmond en Stefanie Koks brengen de paarden uit in de dressuursport.

de dekbehoeve Kwpn sport horse dressage for sale

Huidige sportpaarden

Zie hieronder ons actuele aanbod

Linvasion

Hengst
2016
“Deze hengst heeft een uitnodiging voor het KWPN verlichtingsonderzoek.”

Idool D

Ruin
2013
“Idool toont veel aanleg voor hogere dressuur en is zeer makkelijk te rijden.”

Ignado-Rijk

Hengst
2016
“Winnaar NH-Cup vierjarigen, 6e PAVO Cup, WCYH selecties.”

mansion kwpn stallion

Mansion

Hengst
2017
“KWPN Premiehengst”

Maximus V/D Debbehoeve

Ruin
2017
“Maximus is een getalenteerde ruin met drie goede gangen”

Joyride

Ruin
2014
“Joyride is een getalenteerde ruin met een uitzonderlijke galop en stap”

lillablue

Lillablue

Merrie
2016
“Lillablue is een getalenteerde merrie met veel potentieel”

Paard te koop

Nitro L.E.

Hengst
2018
“Deze hengst heeft een uitnodiging voor het KWPN verrichtingsonderzoek”

Wat onze klanten zeggen

Ik zou Stefanie Koks van harte aanbevelen bij het zoeken naar je volgende paard. Ik zag Giovanni op een video en dacht dat al hij mijn droompaard was. Ik ben naar De Debbehoeve gereisd op basis van de video. Hij was alles waar ik op hoopte en meer! Na de aankoop is ze altijd beschikbaar en behulpzaam geweest waar ze maar kon. Stefanie is eerlijk, professioneel en absoluut een plezier om mee samen te werken. Ik raad Stephanie ten zeerste aan voor je.

Andrea Pomerantz