+31 (0)6 158 688 40 info@debbehoeve.nl
Selecteer een pagina

Onze sportpaarden

Voor een talentvol dressuurpaard ben je bij De Debbehoeve aan het juiste adres. Alle paarden zijn 100% medisch gekeurd, zowel klinisch als röntgenologisch, en worden getraind en uitgebracht door Stefanie Koks.

 

Een goede opleiding

Stefanie Koks focust zich op de begeleiding, training en de verkoop van sportpaarden en richt zich op de contacten met klanten. “We kijken altijd naar de specifieke behoeften per paard. Een jong en kleiner paard krijgt natuurlijk wat langer de tijd. Ook kijken we naar het karakter en zorgen voor de juiste medische begeleiding. Paarden krijgen bij ons de tijd om zich te ontwikkelen.”

Wedstrijden

Sommige van onze paarden doen mee met een jongepaarden-competitie, maar dit doen we alleen als het paard daar geschikt voor is. Onze paarden krijgen thuis een rustige opleiding en worden meestal pas uitgebracht op wedstrijd vanaf hun zesde jaar. Stefanie Koks brengt de paarden uit in de sport. Stefanie richt zich naast het rijden ook op de verkoopbegeleiding en kantoorwerkzaamheden.

de dekbehoeve Kwpn sport horse dressage for sale

Huidige sportpaarden

Bekijk deze helden!

Linvasion

Hengst
2016
“Deze hengst heeft een uitnodiging voor het KWPN verlichtingsonderzoek.”

Ignado-Rijk

Hengst
2016
“Winnaar NH-Cup vierjarigen, 6e PAVO Cup, WCYH selecties.”

mansion kwpn stallion

Mansion

Hengst
2017
“KWPN Premiehengst”

Maximus V/D Debbehoeve

Ruin
2017
“Maximus is een getalenteerde ruin met drie goede gangen”

Paard te koop

Nitro L.E.

Hengst
2018
“Deze hengst heeft een uitnodiging voor het KWPN verrichtingsonderzoek”

Wat onze klanten zeggen

Ik zou Stefanie Koks van harte aanbevelen bij het zoeken naar je volgende paard. Ik zag Giovanni op een video en dacht dat al hij mijn droompaard was. Ik ben naar De Debbehoeve gereisd op basis van de video. Hij was alles waar ik op hoopte en meer! Na de aankoop is ze altijd beschikbaar en behulpzaam geweest waar ze maar kon. Stefanie is eerlijk, professioneel en absoluut een plezier om mee samen te werken. Ik raad Stephanie ten zeerste aan voor je.

Andrea Pomerantz