Marije Tromp

Marije van Thuyl-Tromp begon met paardrijden toen ze 7 jaar was; zoals vrijwel ieder ander kind op de plaatselijke manege. Al snel kreeg Marije haar eerste eigen pony, Nicky. Fanatiek als ze was, reed ze als jong meisje al verschillende spring- en dressuurwedstrijden. Op haar dertiende kreeg Marije haar eerste paard. Met Kameraad volgde ze de opleiding in Deurne, sprong ze in de klasse L en reed zij dressuur bij de junioren en young riders. Kameraad is inmiddels 19 jaar oud en geniet, nog steeds bij Marije, van zijn welverdiende oude dag. Ook heeft zij met de hengst Veni Vidi Vici C (Krack C x Amsterdam) vele overwinningen behaald. Met deze getalenteerde hengst nam ze in 2008 deel aan het WK jonge dressuurpaarden in Verden, Duitsland. En tijdens hun debuut in de Grand-Prix in 2014 behaalde zij een score van 65,37%!

Marije traint om de week bij Imke Schellekens- Bartels met o.a. de merrie Debbehoeve’s Catosion (Sir Donnerhall x Krack C). Met deze merrie behaalde ze de titel in de klasse M1 Nederlands Kampioen Indoor 2013. Recentelijk behaalde deze combinatie een percentage van 68,71% in de klasse ZZ-Zwaar en won hiermee ruimschoots deze rubriek.

Tevens behaalde zij met Denzel B (Jazz x Castro) de titel ‘beste ruin’ in de finale van de PAVO Cup in 2014.

Ook heeft zij met veel andere paarden diverse mooie overwinningen behaald.

Neem voor meer informatie contact op met Marije Tromp via marije@debbehoeve.nl of bel naar +31 (0)6 293 364 58. Ook kunt u een kijkje nemen op haar eigen pagina.