+31 (0)6 158 688 40 info@debbehoeve.nl

Ons TEAM

Voor een talentvol dressuurpaard ben je bij De Debbehoeve aan het juiste adres. Alle paarden zijn 100% medisch gekeurd, zowel klinisch als röntgenologisch, en worden getraind en uitgebracht door Stefanie Koks.

 

Ons Team

I’ts team work that makes the dream work!

Stefanie Koks

Stefanie Koks

Eigenaar

Net als Gerard – en de rest van de familie – woont Stefanie in Warmenhuizen.  Ze studeerde Technische Bedrijfskunde, maar maakte uiteindelijk van haar paardenpassie haar werk. Zo heeft ze ook de Orun opleiding voor instructie dressuursport afgerond. Ze heeft meerdere paarden op Lichte Tour – niveau opgeleid en op wedstrijden uitgebracht. Stefanie richt zich op de begeleiding, training en verkoop van sportpaarden.

Voor meer informatie, neem contact op met Stefanie via stefanie@debbehoeve.nl of
per telefoon: +31 (0)6 158 688 40.

 

 

Gerard Koks

Gerard Koks

Eigenaar

Gerard en Stefanie wonen beiden in Warmenhuizen, waar hun hele familie vandaan komt. Gerard startte zijn carrière als HBO marketingmanager, maar deed later de financiën bij zijn bedrijf Koks Group. Toen hij zo’n 10 jaar geleden hoorde dat de toenmalig eigenaar het bedrijf wilde verkopen, besloten hij en zijn zus Stefanie de uitdaging aan te gaan. Waar zij begonnen als pensionstal hebben zij een paar jaar terug de switch gemaakt naar de fokkerij, training en handel.

En die focus houden zij ook in de toekomst vast: alleen met de meest interessante merries door blijven fokken zodat ze goede uiteindelijk goede sportpaarden opleiden en verkopen.

Gerard reed ooit 3 paarden in de zz-licht en rijdt nu nog een jonge jazz. Wedstrijden is hij mee gestopt.

Voor meer informatie, neem contact op via: gerard@debbehoeve.nl of bel: +31 (0)6 24 679 254.

Tommy Ernst

Tommy Ernst

Zadelmakmaker / Ruiter

”Ik kom uit Australië, dichtbij Sydney. Van huis uit ben ik technisch lasser, maar ik werk mijn hele leven al met paarden.
 
Zo’n twee jaar geleden was ik op zoek naar een stalling voor mijn paarden in Noord-Holland. Ik sprak toen met Debbehoeve, maar het was te ver weg van waar ik woonde.
 
Ongeveer zes maanden later kreeg ik een telefoontje van Gerard met de vraag of ik bij Debbehoeve zou willen werken. Natuurlijk zei ik ja! Ik hou nu van de dressuursport.
 
Op de Debbehoeve neem ik het zadelmak maken van de jonge paarden voor m’n rekening.
 
in Australië heb ik deelgenomen aan vele paardensporten, waaronder polosporten, polocrosse en rodeo. ook het trainen van renpaarden en eigenlijk alles daartussenin.”
 
Na zijn verhuizing naar Europa  werkte Tommy een half jaar bij Schockemoehle in Duitsland. Daar heeft hij enorm veel paarden zadelmak gemaakt.

Wat onze klanten zeggen

Ik zou Stefanie Koks van harte aanbevelen bij het zoeken naar je volgende paard. Ik zag Giovanni op een video en dacht dat al hij mijn droompaard was. Ik ben naar De Debbehoeve gereisd op basis van de video. Hij was alles waar ik op hoopte en meer! Na de aankoop is ze altijd beschikbaar en behulpzaam geweest waar ze maar kon. Stefanie is eerlijk, professioneel en absoluut een plezier om mee samen te werken. Ik raad Stephanie ten zeerste aan voor je.

Andrea Pomerantz