+31 (0)6 158 688 40 info@debbehoeve.nl
Selecteer een pagina

Onze diensten

De Debbehoeve is het adres voor getalenteerde sportpaarden. Onze vijfsterren dressuur- en handelsstal heeft alles in huis voor paard en ruiter. Kom gerust eens langs bij onze stal en bekijk het zelf. Je bent meer dan welkom!

Op zoek naar een talentvol sportpaard?
Bezoek onze sportpaardenpagina.

Wij streven naar een fijn na te rijden paard, voor zowel amateurruiters als professionele ruiters

Ik denk dat een van de voordelen van zelf opfokken is, dat we de hele geschiedenis van elk paard kennen. Dat is een pre bij het opleiden. Wij gaan voor een eerlijke opleiding. Paarden krijgen de tijd, waardoor uiteindelijke kopers langdurig kunnen genieten van hun paard. Wij streven naar een fijn na te rijden paard, voor zowel amateurruiters als professionele ruiters.”

de dekbehoeve Kwpn sport horse dressage for sale

Wij helpen u met het vinden van uw droomdressuurpaard

Klanten hebben altijd contact met Stefanie, dat kan via de mail, whatsapp of door te bellen. Sommige mensen hebben een specifiek paard in gedachten, anderen hebben een open zoekopdracht. Samen kijken we of we een paard hebben dat aanspreekt.

 

Medische keuring en transport

Alle paarden zijn 100% medisch gekeurd, zowel klinisch als röntgenologisch. Opnieuw keuren is altijd mogelijk. Ook is het mogelijk om in overleg het paard naar de nieuwe eigenaar te brengen of (internationaal) transport te regelen als het paard langer moet reizen. Dit kan in samenwerking met verschillende gerenommeerde bedrijven geregeld worden.

Nazorg

Stefanie vindt het leuk om contact te houden met de nieuwe eigenaren van een Debbehoeve-paard. “Als zij bepaalde vragen hebben kunnen we ze vaak verder helpen. Wij kennen de paarden goed en helpen jullie graag een team te worden.”

 

Haal- en brengservice

Niet alleen onze paarden krijgen een vijfsterrenbehandeling. Ook onze klanten kunnen hierop rekenen. Zo zorgen we voor vervoer vanaf Schiphol of uw hotel. Ook het boeken van een accommodatie valt onder de opties.

de dekbehoeve Kwpn sport horse dressage for sale
de dekbehoeve Kwpn sport horse dressage for sale

Over KWPN paarden

De meeste van onze paarden zijn geregistreerd bij het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN).

Dit wereldbekende stamboek staat bol van goede paarden die presteren in de hoogste regionen van de paardensport.

De KWPN hanteert een strikte hengstenselectie bij fokken van de beste sportpaarden. Hengsten moeten aan bepaalde basiswaarden voldoen, ongeacht de fokrichting.

Uiteraard worden ook de afstamming van de hengst en de prestaties uit de moederlijn meegewogen in de besluiten.

Het doel van KWPN is om paarden zo gezond en sterk mogelijk te houden zodat fokkers en eigenaren er zo lang mogelijk plezier van hebben.