+31 (0)6 158 688 40 info@debbehoeve.nl

Debbehoeve

Quality Dressage Horses

Vijfsterren dressuur- en handelsstal De Debbehoeve is gelegen in het Noord-Hollandse Warmenhuizen, vlakbij Amsterdam en Schiphol. De Debbehoeve biedt altijd een selectie kwalitatief hoogwaardige KWPN-dressuurpaarden.

Het laatste nieuws

We trainen onze paarden met veel geduld en brengen ze regelmatig uit op competities en in wedstrijden. De laatste resultaten en nieuwsitems vind je op onze nieuwspagina.

Het laatste nieuws

We trainen onze paarden met veel geduld en brengen ze regelmatig uit op competities en in wedstrijden. De laatste resultaten en nieuwsitems vind je op onze nieuwspagina.

Let's get social

Regelmatig posten we nieuwe verhalen, foto’s en video’s van onze paarden op onze sociale kanalen. Volg ons en mis niets van wat er achter de schermen gebeurt!

    

Onze paarden

U bent bij De Debbehoeve aan het juiste in uw zoektocht naar een getalenteerd dressuurpaard Al onze paarden zijn klinisch en röntgenologisch getest en worden getraind en uitgebracht door Marije Tromp en Stefanie Koks. 

Linvasion

Hengst
2016
“Deze hengst heeft een uitnodiging voor het KWPN verlichtingsonderzoek.”

Idool D

Ruin
2013
“Idool toont veel aanleg voor hogere dressuur en is zeer makkelijk te rijden.”

Ignado-Rijk

Hengst
2016
“Winnaar NH-Cup vierjarigen, 6e PAVO Cup, WCYH selecties.”

Ik zou Stefanie Koks van harte aanbevelen bij het zoeken naar je volgende paard. Ik zag Giovanni op een video en dacht dat al hij mijn droompaard was. Ik ben naar De Debbehoeve gereisd op basis van de video. Hij was alles waar ik op hoopte en meer! Na de aankoop is ze altijd beschikbaar en behulpzaam geweest waar ze maar kon.

Stefanie is eerlijk, professioneel en absoluut een plezier om mee samen te werken. Ik raad Stephanie ten zeerste aan voor je.

Andrea Pomerantz

Wij geven u de beste service

Niet alleen onze paarden krijgen een vijfsterrenbehandeling. Ook onze klanten kunnen hierop rekenen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor vervoer vanaf Schiphol of uw hotel.
taxi Debbehoeve